Elektronisch roken

Nu meer opties met elektronisch roken

Elektronisch roken is sinds 2004 langzaam in opkomst aan het komen. Dat is niet verwonderlijk, want via de rook uit Elektrisch roken krijg je geen teer meer in je longen. een van de ontwikkelingen zijn de diverse sterktes nicotine. Op die manier kan er ervoor kiezen om langzaam af te bouwen, waardoor je lichaam niet zo’n grote klap krijgt wanneer je van je verslaving probeert af te komen. Er zijn diverse shops waar u e-sigaretten en toebehoren kunt kopen. Je hebt daar keuze uit op sigaret lijkende e-sigaretten of juist erg kleurrijke, vrolijke of stijlvolle producten.

Toch is het niet alleen maar positief nieuws. Hoewel het zeer aanneembaar is dat e-sigaretten minder schadelijk zijn voor de gezondheid dan traditionele sigaretten, moet er nog een hoop onderzoek plaats vinden, voordat echt bepaald kan worden welk effect de e-sigaret op uw gezondheid heeft voor de langere termijn.

De komende jaren zal er ongetwijfeld meer onderzoek plaats vinden waarbij de technologie de kwaliteit van de elektronische sigaretten zal verbeteren.

Be the first to comment

Leave a Reply