Home » Afvallen » Afvallen doe je zo

Afvallen doe je zo

De eerste zonnestralen schijnen. Badpakken gaan volop in de verkoop. De zomer zit eraan te komen en dat betekent dat Nederland af wil vallen. Om goed voor de dag te komen wordt volop geslankt en gelijnd. Diëten, zoals Weight Watchers, worden weer aangehaald om de kilo’s te verliezen voor zomer echt beging. Een aantal tips voor wie snel af wil vallen.

Snel afvallen

Hoe kun je snel afvallen? Een dieet, zoals Weight Watchers, kan je prima helpen om veel gewicht te verliezen. Het dieet biedt handreikingen en mogelijkheden om op snelle en efficiënte wijze je doel te bereiken. Weight Watchers is natuurlijk niet het enige dieet. Je kunt ook gebruik maken van vele andere crash diëten (diëten die gericht zijn op snel afvallen), zoals het 10 dagen dieet of het 7 dagen dieet.

Meer bewegen

Afvallen valt en staat met bewegen. Als je beweging niet opweegt tegen wat je op een dag inneemt aan calorieën kun je het wel schudden om op gewicht te komen. Hoe meer je beweegt, hoe meer energie je verbrandt en hoe meer energie je verbrandt, hoe meer vet je omzet. Vet kun je optimaal verbranden door veel te bewegen. Sporten die je helpen om veel gewicht te verliezen zijn fietsen, hardlopen en zwemmen. Maar wil je echt veel resultaat zien, ga dan naar de sportschool en begin met stevige krachttraining. Daarmee bouw je niet alleen spiermassa op, je verbrandt er ook nog eens razendsnel vet mee.

Water drinken

Waarom helpt water je bij het afvallen? In de eerste plaats vult water. Het zorgt ervoor dat je niet meer honger hebt. Je hebt een vol gevoel door water en zult minder eten als je van tevoren een flesje water gedronken hebt. Verder helpt water je bij het afvoeren van stoffen. Je zult dus een schoner en gezonder gevoel van binnen hebben naarmate je meer water drinkt.

About